Mio Cyclo 400

Mio Cyclo 400

Din perfekte Cykelpartner er kommet

Udforsk nye steder

Uanset om du cykler gennem små landsbyer i landdistrikterne i Frankrig, cykler rundt efter seværdigheder i en storby som Amsterdam eller kører gennem de schweiziske alper, så er Cyclo 400 med hele vejen. Med hele det europæiske kort, som opdateres gennem hele enhedens levetid, kan du bruge den i mange år frem. Cyclo 400 gør det nemt, at opdage nye steder. Indtast bare din ønskede destination og lad Cyclo gøre resten. Download eller lav dine egne ruter, hvis du kender landskabet. Uanset hvilken vej, er det bare at hoppe på cyklen og komme afsted. Med den sikkerhed, at Cyclo 400 nok skal få dig frem. Den fungerer lige så snart du tager den i brug, hvilket giver dig mere tid til at fokusere på det du nyder - cykling.

Designet med dig i tankerne

Når du tager en smuk naturskøn tur, vil du nyde solen og ikke blive irriteret over den  blænder din cykelskærm. Derfor har Cyclo 400 en 4" flad, antirefleks touchskærm som giver klar læsning af kort, retninger og statistikker, mens du kører. Den nye Cyclo brugerflade er blevet gjort endnu mere intuitiv. Den er så brugervenlig, at du bliver køreklar inden for få minutter, sandsynligvis uden at skulle læse brugervejledningen.

Den sjove faktor

Hvis du føler dig eventyrlystne, er der den unikke 'Surprise-Me ™' -funktion, der giver dig tre forskellige ruter at vælge imellem baseret på tid, afstand eller destination Den perfekte måde at udforske nye steder. Det er altid sjovt at udfordre dig selv, for at forbedre din præstation på en tur, især hvis du forsøger at komme i form på samme tid. Med den helt nye lap-funktion kan du gøre dette ved at markere forskellige dele af din tur eller indstille dine ønskede afstandsintervaller. Det er let styret ved hjælp af en af de tre knapper på siden, som også giver mulighed for hurtig optagelse. Opret forbindelse til MioShare og synkroniser dine ture direkte med Strava ™, så du kan analysere dine ture og dele med andre. Strava segmenter og udendørs trænings kompatibel.


NY 4" flad, antirefleks touchskærm

NY 3 knapper i siden for strøm, omgangsfunktion, start optagelse

NY Komplet Europa cykelkort forud installeret, (kan opdateres) - Åbn gade kort, klar til brug

NY Strava Live Segments - udendørs træning

NY LAP-funktion - gør det muligt for brugeren at markere forskellige segmenter af en tur eller at markere deres omgange med bestemte intervaller og dermed udfordres til at forbedre resultaterne for hver omgang eller segment

Nem og brugervenlig navigation - store skærmcifre og simpel menu struktur

Surprise Me ™ - Vælg bare din tid, afstand eller destination og vælg en af de 3 forskellige ruter

Node (knooppunten) valgmulighed indbygget til Belgien og Holland.

Computer-applikation - et grundlæggende værktøj til nemt at styre din enhed, downloade nye ruter og dele dine oplevelser.


Toft Marslund


DistrIbutør af udstyr til sportsfolk.

CVR: 38910264


Langkærgårdvænget 8, 5270 Odense N, DK


Tlf.: +45 6078 5838


Mail: toft@marslund.com

Levering


Vi leverer til hele Danmark.

Kontakt os for pris.

24 / 7 SUPPORT


  Har du spørgsmål til os og vores produkterstår vi gerne tilrådighed.

Følg os


Følg os på facebook og Instagram. Løbende vil der kommer info vedr. vores produkter

© Copyright. 2021

All Rights Reserved.