Mio Cyclo 405

Mio Cyclo 405

Din perfekte Cykel partner er ankommet

Kør og udforsk

Forestil dig at cykle gennem det belgiske landskab eller prøv en Tour de France stigning i de Franske alper. Ville det ikke være dejligt, at have en tryg cykelkammerat med, der vil være der for at guide og støtte dig? Cyclo 405 vil bare gøre det. Med det komplette europæiske kort, der kan opdateres gennem enhedens levetid, kan du cykle overalt, uanset hvor du vil hen. Cykel en tur på ferie og aldrig føle sig tabt. Kør nogle af de mest ikoniske cykelruter i Europa og log din præstation på samme tid.

Designet til at udføre

Der er ikke noget værre, end at bruge en ny cykelcomputer for første gang og finde ud af, at du ikke kan se skærmen, når solen skinner på den. Derfor har Cyclo 405 en 4" flad, antirefleks touchskærm til krystalklar læsning af kort, retninger og statistikker, mens du kører. Den nye Cyclo brugerflade er blevet gjort endnu mere intuitiv. Den er så brugervenlig, at du bliver køreklar inden for få minutter, sandsynligvis uden at skulle læse i brugervejledningen. Dog du vil stadig få alle de præstationsdata og statistikker, du har brug for. Enkelhed med funktionalitet, i perfekt balance. Den leveres med integreret ANT + sensor, der gør den fuldt kompatibel med de valgfrie ANT + pulsmåler og hastigheds- og kadencesensorer.

Overraskende sjove funktioner

Den unikke 'Surprise-Me ™' -funktion giver dig tre forskellige ruter at vælge imellem baseret på tid, afstand eller destination. Den perfekte måde at udforske et nyt sted eller at opleve træningsturen på. Du kan modtage meddelelser på farten fra sociale medier apps (Twitter og Facebook) via Bluetooth smartphone-forbindelse. Med den nye lap-funktion kan du optage tider mellem steder eller på indstillede afstande, der nemt kan styres med en af tre knapper i siden, som også giver mulighed for øjeblikkelig optagelse. Opret forbindelse til MioShare og synkroniser dine ture direkte med Strava ™, så du kan analysere dine ture og dele med andre. Strava Segments, ind- og udendørs trænings kompatibel.


Funktioner

NY 4" flad, antirefleks touchskærm

NY 3 knapper for strøm, omgangsfunktion, start optagelse

NY Fuld Europa cykelkort forud installeret, kan opdateres - Åbn Street Maps, klar til brug

NY Strava Live Segments - indendørs og udendørs træning

Ny  Meddelelser fra sociale apps - modtag meddelelser på skærmen (Twitter, Facebook Messenger) via Bluetooth®-smartphone-tilslutning

NY LAP-funktion - gør det muligt for brugeren at markere forskellige segmenter af en tur eller at markere omgange med bestemte intervaller og dermed udfordres til at forbedre resultaterne for hver omgang eller segment

Nem og brugervenlig navigation - store skærmcifre og simpel menu struktur

Surprise Me ™ - Vælg bare din tid, afstand eller destination og vælg en af de 3 forskellige ruter

Node (knooppunten) valgmulighed indbygget til Belgien og Holland.

Integreret ANT + sensor - og inklusiv trådløs pulsmåler og hastigheds- og kadencesensor.

Mulighed for forbindelse med Shimano Di2, læs og registrerer skiftinformation fra Shimano Di2. Understøtter Shimano Di2 fjernbetjening til at skifte skærmsider og start / stop optagelse

Faktisk rute modstand - forbinder til ANT + -hometaiænere med FE-C-protokol og giver den tilsvarende modstand under din indendørs træning.

Desktop-applikation - et grundlæggende værktøj til nemt at styre din enhed, downloade nye ruter og dele dine oplevelser.


Toft Marslund


DistrIbutør af udstyr til sportsfolk.

CVR: 38910264


Langkærgårdvænget 8, 5270 Odense N, DK


Tlf.: +45 6078 5838


Mail: toft@marslund.com

Levering


Vi leverer til hele Danmark.

Kontakt os for pris.

24 / 7 SUPPORT


  Har du spørgsmål til os og vores produkterstår vi gerne tilrådighed.

Følg os


Følg os på facebook og Instagram. Løbende vil der kommer info vedr. vores produkter

© Copyright. 2021

All Rights Reserved.