Mio Cyclo 605 HC

Mio Cyclo 605 HC

Giv dig selv en konkurrencedygtig cykelpartner.

Cyklingens genopfindelse

Når du kommer op på din cykel, er det en chance for at forbedre. Enten udendørs eller indendørs, rute eller vej, opnå det personligt bedste eller konkurrerer mod andre; mulighederne er uendelige med Cyclo 605 HC. Alt hvad du behøver for at forbedre din præstation og motivere dig, alt pakket i et stilfuldt design.

Udforsk og konkurrence

Hold dig motiveret, når du træner ved at udforske nye steder. Test benene af i Tour de France. Klatre gennem de forskellige pas i Alperne. Med det komplette europæiske kort, som opdateres gennem enhedens levetid, kan du bogstaveligt talt, tage din cykling til nye højder. Hvis du har lyst til at udforske tingene, skal du bruge den unikke funktion "Surprise Me ™" til at foreslå tre forskellige ruter baseret på tid, afstand eller destination.

Uovertruffen præstation

Uanset om du er ude, i løbet af højsæsonen eller træner indendørs uden for sæsonen, får du mest muligt ud af enhver tur med Cyclo's optagelse- og overvågningsstatistik. Ikke mere måling med magneter i egerne og det besværlige arbejde med at forsøge at montere sensorer omkring dine pedaler og ramme. Den leveres med ANT + magnetfrekvens- og kadencesensorer, som er nemme at montere. Monter sensorer til navet på dit hjul og rundt om pedalarmen. Inkluderet er også en ANT + pulsmåler for at opnå optimal trænning. Hvis du træner indendørs, forbinder ANT + (FE-C) sensorerne sig med kompatible hometrainer og lader dig justere og styre den ønskede modstand.

WIFI-forbindelsen gør det muligt at synkronisereruter og optagelser til din MioShare-konto uden at forbinde den til en pc. Få meddelelser op på skærmen fra sociale apps (Twitter, Facebook) via indbygget Bluetooth ™ smartphone-forbindelse. Cyclo 605 HC udmærker sig i alle vejrforhold. Den 4" flad, antirefleks touchskærm giver krystalklar læsning af kort, retninger og statistikker, mens du kører. IPX7 vandtæt selv i meget kraftite nedbør. Opret forbindelse til MioShare og synkroniser dine ture direkte til Strava ™, så du kan analysere dine ture og dele med andre. Strava Segments, ind- og udendørs trænings kompatibel.

Sofistikeret, men simpel

Den nye Cyclo brugerflade er blevet gjort endnu mere intuitiv. Det er så brugervenligt, at du bliver køreklar inden for få minutter, sandsynligvis uden at skulle skæve til brugervejledningen. Men du vil stadig få alle de præstationsdata og statistikker, du har brug for. Enkelhed med funktionalitet, i en perfekt balance. Det har aldrig været nemmere at installere og bruge en højt ydende cykelnavigationscomputer. Kort er forud installeret og klar til brug. Bare montere sensorerne, oplad din enhed og du er klar til din første tur med Mio Cyclo 605 HC.


Funktioner

NY 4" flad, antirefleks touchskærm

NY 3 knapper i siden for strøm, omgangsfunktion, start optagelse

NY Komplet Europa cykelkort forud installeret, (kan opdateres) - Åbn gade kort, klar til brug

NY Strava Live Segments - indendørs og udendørs træning

NY Meddelelser fra sociale apps - modtag meddelelser på skærmen (Twitter, Facebook Messenger) via Bluetooth®-smartphone-tilslutning

NY Inklusiv ny hastighed og kadence sensor

NY LAP-funktion - gør det muligt for brugeren at markere forskellige segmenter af en tur eller at markere omgange med bestemte intervaller og dermed udfordres til at forbedre resultaterne for hver omgang eller segment

Ny 2A vekselstrømsadapter - til hurtig opladning af din enhed

Nem og brugervenlig navigation - store skærmcifre og simpel menu struktur

Surprise Me ™ - Vælg bare din tid, afstand eller destination og vælg en af de 3 forskellige ruter

Node (knooppunten) valgmulighed indbygget til Belgien og Holland.

Integreret ANT + sensor - og inklusiv trådløs pulsmåler og hastighed- og kadencesensor.

Mulighed for tilkobling med Shimano Di2, læser og registrerer skiftinformation fra Shimano Di2. Understøtter Shimano Di2 fjernbetjening til at skifte skærmsider og start / stop optagelse

WIFI aktiveret - ingen grund til pc-tilslutning, bare synkroniser dine ruter uden problemer via WIFI

Faktisk rute modstand - forbinder til ANT + -hometrainere med FE-C-protokol og giver den tilsvarende modstand under din indendørs træning.

Computer-applikation - et grundlæggende værktøj til nemt at styre din enhed, downloade nye ruter og dele dine oplevelser.


Toft Marslund


DistrIbutør af udstyr til sportsfolk.

CVR: 38910264


Langkærgårdvænget 8, 5270 Odense N, DK


Tlf.: +45 6078 5838


Mail: toft@marslund.com

Levering


Vi leverer til hele Danmark.

Kontakt os for pris.

24 / 7 SUPPORT


  Har du spørgsmål til os og vores produkterstår vi gerne tilrådighed.

Følg os


Følg os på facebook og Instagram. Løbende vil der kommer info vedr. vores produkter

© Copyright. 2021

All Rights Reserved.